Violatorul din Focşani, ARESTAT PREVENTIV 

0
512

Magistraţii de la Judecătoria Focşani au decis să-l trimită după gratii, în arest preventiv pentru 30 de zile, pe violatorul care şi-a bătut joc de o femeie şi a încercat să o violeze şi pe fiica sa, chiar în noaptea de Înviere.

Reamintim, în noaptea de Înviere, un individ din Focșani de 39 de ani și-a violat vecina și ar fi încercat să o siluiască și pe fiica acesteia, o tânără de 21 de ani.

După slujba de sâmbătă spre duminică,  bărbatul și-ar fi chemat în apartamentul în care stă cu chirie cele două vecine, o femeie de 48 de ani și pe fiica ei de 21 de ani, se pare pentru a le da ceva de pomană, conform tradiției.

La un moment dat, individul ar fi încercat să o violeze pe tânăra de 21 de ani, nu ar fi reușit după care s-a năpustit asupra mamei acesteia, pe care a batjocorit-o.

Individul va fi cercetat pentru viol și tentativă de viol.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.