Virgil Petrea revine în USR Focșani | Fostul candidat la parlamentarele din 2016 vrea să ajute echipa la alegerile din acest an

0
162

După o scurtă perioadă în care a activat politic în Diaspora, prin transferul din organizația vrânceană în prima jumătate a anului 2019, Virgil Cristian Petrea a decis să revină acasă. Decizia a luat-o după schimbarea conducerii USR Focșani, de la finalul săptămânii trecute, pentru a fi alături de noua echipă și pentru a ajuta filiala să se redreseze.

Noul președinte al USR Focșani consideră că, odată cu reîntoarcerea lui Virgil Petrea în organizația Vrancea, partidul își va recăpăta echilibrul zdruncinat de mai multe conflicte interne. “Este o mare bucurie să îl avem din nou alături de noi pe Virgil Petrea. Cred cu tărie că Filiala Vrancea și-a regăsit echilibrul și înțelepciunea necesare pentru alegerile care bat la ușă”, precizează Corina Atanasiu.

Virgil Petrea spune că a revenit în USR Focșani pentru că are încredere în echipa de aici și vrea să ajute în următoarele alegeri. “Corina Atanasiu este un om competent pe chestiuni de administrație publică și de atragere a fondurilor europene, atât de necesare Focșaniului. Și mai mult, este un om integru cu care se colaborează bine. Focșaniul are nevoie de oameni care să administreze în interesul cetățenilor, acesta este dezideratul USR-ului, împreună cu colegii din filială vom arăta că poate fi pus în practică. Acestea sunt direcțiile pe care vom marșa: profesionalism, seriozitate, proiecte concrete”, a transmis Virgil Petrea.

Virgil Petrea are 36 de ani și este matematician (fost olimpic internațional) și finanțist. Este absolvent al Colegiului Național “Unirea”, Focșani, a studiat matematică și economie la Massachusetts Institute of Technology și administrarea afacerilor (MBA) la INSEAD Fontainebleau, una dintre cele mai bune școli de business din Europa. În prezent este analist cantitativ la o companie de asigurări din Amsterdam, Olanda. A intrat în USR în toamna lui 2016, din dorința de a contribui la schimbarea modului de a face politică, făcută de oameni competenți și îndreptată spre vocea și nevoile oamenilor. Virgil a candidat și la alegerile parlamentare din 2016. (Comunicat USR Focșani)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here