Visul vrâncenilor devine realitate: pe 9 noiembrie se deschide McDonald`s la Focșani

0
2379
Unul dintre cele mai vechi vise ale vrâncenilor, de a avea în județ un restaurant fast-food McDonald`s, devine în sfârșit realitate.

Cunoscutul lanț american, aflat pe piața din România de mai mulți ani, deschide un restaurant și în Focșani. În urmă cu mai mulți ani, deschiderea unui restaurant McDonald`s devenise inclusiv temă politică. Cei din conducerea companiei au anunțat însă, la acea vreme, că Focșaniul nu se află pe harta intereselor lor economice, dat fiind că e un oraș mic. Lanțul McDonald`s a revenit asupra deciziei, iar primul restaurant de acest fel va fi deschis la Focșani pe 9 noiembrie. Clădirea McDonald`s a fost ridicată într-un timp relativ scurt, în parcarea Kaufland de pe str. Brăilei. Înainte de marea deschidere anunțată pe 9 noiembrie se fac acum ultimele retușuri și pregătiri.

McDonald`s-ul din Focșani va fi unul de tip drive-in, unde comenzile vor putea fi făcute și preluate de la volanul automobilului. În prezent, McDonald`s are peste 70 de restaurante în peste 20 de orașe din România. Până acum, vrâncenii care aveau poftă de produse McDonald`s erau nevoiți să meargă în alte orașe, cele mai apropiate restaurante de acest fel fiind la Buzău și la Bacău.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.