Viteza uluitoare cu care a fost prinsă de radar o maşină pe strada Cuza-Vodă. Sute de amenzi aplicate de Poliţia Rutieră

0
351
Timp de o săptămână, poliţiştii rutieri vrânceni au acționat pentru depistarea şoferilor care depășesc viteza legală. În total, 709 conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, peste 300 de vehicule fiind înregistrate de aparatele Tru Cam.

Poliţiştii au reţinut 97 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Conducător detaşat în topul celor mai mari viteze este un tânăr de 22 de ani din Focşani, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă cu de 169 km/h. O femeie, de 51 de ani, din București, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85 cu viteza de 180 km/h, pe un sector cu limitare de viteză la 100 km/h. Un alt bărbat, de 22 de ani, din Brăila, a fost înregistrat de radar în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, pe raza localității Haret, cu viteza de 129 km/h. Cu toţii au rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.