„Vitrine de Crăciun”, ediția a doua. Primăria Focșani premiază de sărbători cea mai frumoasă vitrină, cu o reducere a impozitului

0
127

Primăria Focșani anunță debutul celei de-a doua ediții a concursului „Vitrine de Crăciun”, care le poate aduce agenților economici din municipiu premii care constau în reducerea impozitelor. Ca și anul trecut, concursul se desfășoară pe cele șase zone din Focșani, în total urmând a se acorda 18 premii. Astfel, la concurs se pot înscrie agenții economici din Centru, Obor, Est, Vest, Sud și Cartierul Mândrești, care pot primi unul dintre cele trei premii puse în joc: locul I – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10.000 lei; locul al II-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7.500 lei; sau locul al III-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5.000 lei. Tot ce au de făcut comercianții este să își împodobească vitrinele spațiilor unde își desfășoară activitatea, să se înscrie la concurs și să trimită poze. „Concursul se adresează operatorilor economici și va fi derulat în perioada 20 decembrie 2020 – 24 ianuarie 2021. În perioada 7-19 decembrie 2020 agenții economici se pot înscrie în concurs, completând formularul de concurs, AICI. Agenții economici vor atașa în formularul de înscriere 3 fotografii color cu spațiul pavoazat”, anunță Primăria Focșani, cu mențiunea că se pot înscrie și agenții economici care nu completează formularul on-line, prin depunerea la Registratura primăriei 3 fotografii, în format print pe hârtie (A4) alături de formularul de înscriere, care poate fi descărcat de AICI. „Începând cu data de 20 decembrie 2020, fotografiile cu vitrinele împodobite vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, într-un format unitar, pentru a fi votate și de cetățeni. Vor fi jurizate doar spațiile pavoazate, juriul concursului urmând să analizeze și să puncteze următoarele criterii:
relevanța pentru perioada sărbătorilor (0 – 25 puncte);
impact vizual/ design atractiv (0 – 25 puncte);
originalitate (0 – 25 puncte);
cromatică (cel mult 3 culori) (0 – 25 puncte).
Cele 4 criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către juriu, oricare dintre criterii putând fi notat cu o valoare intre 0-25 puncte. Câștigătorul va fi ales în proporție de 75% de către juriu și 25% din votul publicului.
Vă așteptăm cu drag să participați la cea de-a II-a ediție a concursului nostru”, se mai arată în comunicatul primăriei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.