Vom face regularizarea cursului râului Milcovul!

0
224

Duminică după-amiază m-am întors în locurile mele natele din comuna Milcovul, pentru discuții sincere cu sătenii acestei comune de care sunt în continuare foarte legat! De asemenea, am fost și în comuna Biliești.

Ambele localități au avut de suferit îngrozitor în 2005-2006 de pe urma inundațiilor, atunci când râurile Milcov și Siret s-au revărsat și au produs pagube însemnate. Tocmai pentru că oamenii nu au uitat acele clipe de coșmar, pe care și eu mi le amintesc, trebuie să intervenim pentru regularizarea cursurilor râurilor.

Regularizarea cursului râului Milcov, care trece prin comuna cu același nume, va fi una dintre prioritățile mele în calitate de parlamentar PNL, dacă oamenii îmi vor acorda încredere pe 11 decembrie. Au trecut ani la rândul în care numai Dumnezeu i-a păzit pe oameni de noi probleme, iar intervenții asupra cursului apelor nu au fost realizate! Nu este însă de ajuns să apelăm la protecția divină de fiecare dată când pericolul apelor învolburate trece prin curțile oamenilor!

Este nevoie de intervenția nostră rapidă pentru ca tragedii precum cele din 2005-2006 să nu mai aibă loc! Iar astfel de regularizări sunt necesare și pe cursurile altor râuri din Vrancea!

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat de PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

biliesti-2 biliesti-3 biliesti-5

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.