Votezi – contezi! În România și în Uniunea Europeană, alături de candidații PNL la Parlamentul European!

0
32

Fără îndoială, viitorul României noastre este în Europa. Dar, pentru ca Europa să fie puternică, trebuie ca ea să fie condusă de oameni competenți, responsabili, asumați. Iar pentru asta, PNL a alcătuit o listă cu cei mai buni oameni pe care îi trimite în Parlamentul European ca să ia decizii pentru noi și pentru restul Europei. Această listă, pe care o vom vota, împreună, duminică, pe 26 mai, este formată din liberali care au confirmat acolo unde au pus umărul.

Profesioniști care sunt gata ca, de luni, să înceapă bătălia pentru poziționarea României în primul rând, în lume. Pentru că, din cauza PSD și ALDE, România a pierdut din credibilitatea europeană. Aceste două partide euro-sceptice, anti-europene, au făcut tot posibilul, și sper să nu mai aibă ocazia, de luni încolo, să decredibilizeze România, să-i transforme imaginea într-o țară coruptă, cu instituții ale statului fragile, zdruncinate de legi date în favoarea unei clici de corupți și incompetenți. Toate acestea se vor schimba de luni, de când PSD și ALDE vor fi înfrânte de votul nostru. România va redeveni țara pe care ne-o dorim, o țară care privește spre Europa cu încredere și respect față de lege și incoruptibilă. O țară în care românii noștri plecați în patru zări vor reveni. O țară reîntregită și nu dezbinată de cele două partide anti românești și anti eruopene. Vă cer, tuturor, să ieșiți, duminică, la vot și să decideți pentru noi toți și pentru Europa.

Vă mulțumesc de pe acum că ne-ați acordat atenția și încrederea voastră și promit că PNL va face tot ce-i stă în putere pentru a ne recâștiga țara. Vă îndemn să votați DA la Referendumul pentru Justiție și să puneți ștampila pe candidații Partidului Național Liberal în Parlamentul European! Poziția 5, stânga sus! Așa să ne ajute Dumnezeu! – Ion Ștefan, deputat PNL Vrancea. (Material realizat de SC Wikinews Consult SRL Focșani la comanda de PNL. Cod mandatarfinanciar: 41190007)

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.