Vrancart Adjud a cerut statului român ajutorul. Vezi ce răspuns a primit cea mai mare firmă din Vrancea de la Ministerul de Finanţe!

0
405

Vrancart Adjud, cel mai mare jucător privat de pe piaţa vrânceană, a depus la MFP o cerere de finanţare pentru 168 de milioane de lei. Prin schema ajutorului de stat. În total au fost depuse la Ministerul de Finanţe 36 de documentaţii, cel al societăţii din Adjud clasându-se pe poziţia a opta.

Conform presei economice naţionale, din cauză că fondurile erau limitate, au fost selectate doar 6 proiecte, cel al Vrancart neregăsindu-se printre acestea. Vrancart a depus proiectul de finanţare în vederea investiţiei în două maşini de hârtie şi echipamente de converting. Vrancart este controlată în proporţie de aproape 75% de SIF Banat-Crişana şi este listată la Bursa de Valori Bucureşti la un preţ de piaţă de 0,1860 lei/acţiune.

În primele 6 luni ale anului a avut o cifră de afaceri de circa 111 milioane de lei, cu aproape 14% mai mare decât în primul semestru al anului 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here