Vrancea are 2 câştigători la Loteria bonurilor fiscale din septembrie. Vezi cine sunt norocoșii!

0
404

loteria bonurilor extragere - Vrancea are 2 câştigători la Loteria bonurilor fiscale din septembrie. Vezi cine sunt norocoșii!

Pentru extragerea Loteriei fiscale din 18 octombrie, la care au ieşit câştigătoare bonurile din 16 septembrie în valoare de 274 lei, au fost depuse 26 de cereri de revendicare a premiilor, posesorii bonurilor urmând să primească 32.308 lei după reţinerea impozitului, până la 15 ianuarie cel târziu.

Loteria fiscală: cei 26 de câştigători pentru bonurile din septembrie vor primi câte 32.308 lei Valoarea unui premiu, rezultată ca urmare a împărţirii fondului lunar de un milion de lei la numărul total al bonurilor fiscale câştigătoare, este de 38.462 de lei, venit care se impozitează cu o cotă de 16%, se arată într-un comunicat al Finanţelor.

Lista cu cele 26 de bonuri fiscale emise pe 16 septembrie în valoare de 274 de lei se regăseşte pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. (Poate fi consultată aici)

Cîștigătorii sunt din București, Ilfov, Iași și alte județe, dar și Vrancea are 2 persoane norocoase ce vor intra cât de curând în posesia celor peste 32 de mii lei cîștigați de fiecare.

Ministerul va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu până la 15 ianuarie 2016.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.