Vrancea are subprefect!

0
675

Judeţul Vrancea are, în sfârşit, subprefect. Cel care va face echipă cu prefectul Sorin Hornea este George Cristian Bazilescu, după cum se arată într-o hotărâre a Guvernului publicată deja în Monitorul Oficial.

„Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Vrancea de către domnul Bazilescu George Cristian”, se arată în Hotărârea de Guvern Nr. 615.

George Cristian Bazilescu nu este străin de activitatea din Prefectura Vrancea. El a fost mulţi ani consilier juridic în cadrul instituţiei menţionare. Învestirea oficială în funcţie a noului subprefect va avea loc luni, 5 septembrie.

Prefectura Vrancea nu are subprefect din aprilie anul acesta de când Cristi Misăilă, cel care a deţinut acest post, şi-a dat demisia, în tandem cu prefectul de atunci Nicuşor Halici.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.