Vrancea, îngropată în gunoaie

0
692

De la 1 august, puține mai sunt firmele de salubritate care mai pot transporta gunoiul la groapa de lângă Tecuci, în județul Galați. CUP Salubritate a reușit o prelungire a contractului până la sfârșitul anului, dar nu la fel s-a întâmplat și cu operatorii din alte localități.

Prin urmare, sunt primării care au reziliat deja contractele cu operatorii de salubritate care nu mai pot transporta gunoiul la rampă, iar în unele localități deșeurile nu au fost ridicate în ultimele zile. Este cazul comunei Tulnici, în special al satului Lepșa, invadat de gunoaie.

“Ne cerem scuze pentru situația neprevazută referitor la ridicarea gunoaielor datorită faptului că firma de salubrizare cu care Primăria a avut contract nu mai are contract cu nici o firmă de depozitare a gunoiului menajer, drept pentru care începând de mâine, 3 august, vom apela la serviciile altei societăți de salubrizare. Situația este gravă mai ales în zona Lepșa, unde nu a fost ridicat gunoiul rezultat în week-end. Vă asigurăm că în cel mai scurt timp vom rezolva această problemă!”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Tulnici.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.