Vrancea, “județ la stăpân”! Cum încearcă autoritățile să-i împiedice pe vrânceni să vizioneze emisiunea “România, te iubesc!” de la Pro TV

0
10602

Duminică, 22 septembrie, la scurt timp după difuzarea celui de-al doilea episod din seria ”Județe la stăpân”, realizată de echipa”România, te iubesc!” de la Pro TV, a apărut și spotul care anunță că episodul dedicat județului Vrancea va fi difuzat pe data de 29 septembrie, de la ora 18.00.

Spotul de promovare a apărut și în mediul online, pe pagina de Facebook a emisiunii, iar în scurt timp a devenit viral. Imediat au apărut și primele reacții. Jurnalistul Sebastian Oancea a primit un mesaj de la un funcționar, în care acesta reclamă că ar fi fost amenințat deja de primarul PSD al comunei în care locuiește că va fi dat afară dacă va viziona episodul despre Vrancea. Mai mult, același lucru îl va păți oricare alt funcționar care va face acest lucru. Mesajul primit de jurnalist a fost publicat pe pagina sa de Facebook, sub protecția anonimatului.

whatsapp - Vrancea, “județ la stăpân”! Cum încearcă autoritățile să-i împiedice pe vrânceni să vizioneze emisiunea “România, te iubesc!” de la Pro TV”Azi dimineaţă mă uitam pe ce a pus România Te Iubesc pe FB despre Vrancea. A intrat primarul X (numele e blurat – N.R.) PSD și ne-a spus că ne dă afară din serviciu dacă mai vizionăm așa ceva. Am înţeles că la nivel de județ toți funcționarii au fost amenințaţi că li se va căuta în arhiva browserului dacă au accesat materialul care va fi difuzat duminica asta. Vă rog să nu dați numărul meu de telefon, vă țin la curent”, a scris funcționarul respectiv.

Echipa Pro TV a solicitat Consiliului Județean Vrancea să răspundă unei serii de întrebări, legate de situația județului – drumuri asfaltate, rețele de apă și canalizare, șomaj etc. Răspunsurile au venit de la Consiliul Județean recent, înainte să înceapă difuzarea seriei ”Județe la stăpân”, sub forma unui comunicat de presă. Ulterior, fiecare răspuns prezentat în comunicat a fost analizat de consilierul județean Adrian Crețu și demontat. În aceeași perioadă, Marian Oprișan a început o promovare asiduă în mediul online al unor realizări “mărețe” din mandatul său. Un exemplu este reabilitarea DN2D, drum aflat în administrarea CNAIR. La 5 ani de la finalizarea lucrărilor, Oprișan se laudă în această perioadă cu realizarea și îi mulțumește constructorului, Dorinel Umbrărescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here