Vrancea peste media pe țară la prezență la vot. Cum au votat politicienii din județ

0
449

Prezența la urne în județul Vrancea este peste media pe țară. Conform BEC, la ora 12:50, peste 19,65% dintre vrâncenii aflați pe listele electorale au trecut pe la urne pentru a vota viitorii europralamentari. În ceea ce privește prezența la vot pentru referendumul pe justiție, 16,05% dintre vrânceni au răspuns la întrebările de pe buletinele de vot. O mare parte din oamenii politici din Vrancea s-au prezentat la urne până la orele prânzului. Candidatul PNL la alegerile europarlamentare, Ana Maria Dimitriu spune că a votat pentru Vrancea și pentru România.

“Am votat pentru Vrancea, am votat pentru România. Ieșiți la vot pentru o Europă unită, pentru o Românie europeană și pentru ca în această țară, hoții să fie la pușcărie”, a spus Dimitriu la ieșirea din secția de votare.

LIVE VOT: Prezența la vot la europarlamentare și referendum, ÎN TIMP REAL

Vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel Cel-Mare a declarat că a votat pentru Europa unită. “Am votat pentru o Europă unită, am votat pentru a trimite în Parlamentul European niște oameni responsabili, niște oameni care sunt patrioți și care au experiență atât politică, cât și administrativă, oameni care să șină cu România și să ne facă să fim demni în Europa”, a spus Ionel Cel-Mare.

Președintele USR Vrancea, Cosmin Timofte a declarat că a venit la vot cu gândul la Vrancea și la România. Deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan a spus că a votat pentru victorie și pentru județul Vrancea care, în opinia politicianului, trebuie să ajungă pe primul loc.

“Astăzi mi-am exercitat dreptul de vot, așa cum mi-aș dori ca fiecare cetățean al județului Vrancea să o facă. Am votat pentru victorie, deoarece România are nevoie de o schimbare profundă, iar județul Vrancea trebuie să ajungă pe primul loc”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.