VRANCEA: Purtarea măștilor de protecție devine OBLIGATORIE, de vineri

2
2322

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CSJU) Vrancea a decis, în ședința de marți că purtarea mijloacelor de protecție a gurii și nasului devine obligatorie începând cu data de 10 aprilie. Astfel, de vineri, toți vrâncenii, dar și persoanele care tranziteză județul vor fi obligați să folosească mijloace de protecție a gurii și a nasului. În condițiile în care măștile de protecție nu se prea găsesc în această perioadă, prin decizia CJSU s-a permis posibilitatea folosirii de eșarfe sau alte mijloace de protecție. Măsura trebuie respectată în toate spațiile publice închise și deschise, fie că este vorba despre mijloace de transport public în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere, gări sau autogări. De asemenea, administratorii și deținătorii spațiilor închise nu vor mai putea permite accesul persoanelor care nu folosesc echipamentele de protecție menționate.

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. Dati dovada deo imbecilittate esita din comunprin aceasta dezinformare : Se vede cit de pregatite în informatii sunt cadrele judetului Vancea :Toate tarile prgatesc masuri de relaxareptr ca vremea se incalzeste si nu mai e nici un risc cu virusul iar voi speriati poulatia imbecililor si asmutiti politia sa dea amenzi facind abuzuri de neimaginat si asta ptr ca voi ii sustineti : Toti veti plati amarnic ptr faptele voastre mîrsave

    • Draga cititorule! Cuvantul dezinformare e prea mare pentru „palaria” unuia ca dumneavoastra. Dezinformare era daca se „arunca” o minciuna in mintea cititorului! Ati comentat la articolul care aminteste ca purtarea mastilor este obligatorie, pe tot teritoriul judetului Vrancea, din 10 aprilie 2020. Daca nu va aruncati direct la capitolul comentarii, ati fi vazut ca exista o hotarare clara in acest sens, hotarare emisa de autoritatile judetului. Restul, va las sa descoperiti! P.S. Credeam ca cititorii din Cluj sunt mai „dezghetati” la minte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.