”Vrancea Trophy” – Competiția internațională de tenis organizată de Consiliul Județean Vrancea începe astăzi la Focșani

1
103

 Consiliul Județean Vrancea susține sportul pentru toate vârstele și organizează în perioada 8 – 24 iulie 2022 evenimentul „Vrancea Trophy”, dedicat iubitorilor de tenis. ”Vrancea Trophy” va avea loc în municipiul Focșani și va reuni tineri tenismeni, din Vrancea, din țară și din străinătate, care vor concura în cadrul a două turnee de tenis.”Prin organizarea ”Vrancea Trophy” dorim să promovăm tenisul, precum și valorile turistice și culturale ale județului Vrancea în rândul participanților la eveniment. Vrem ca ”Vrancea Trophy” să fie un instrument cu impact puternic pentru promovarea județului, dar și a sportului în rândul tinerilor”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. ”Vrancea Trophy” ia startul astăzi, cu turneul regional inaugural Tenis Partener (noul Sportya), dedicat atât copiilor, cât și adulților, care va avea loc în perioada 8-10 iulie 2022 la noua bază sportivă a Tenis Club Focșani. Această competiție este un preambul pentru evenimentul central al ”Vrancea Trophy”, care este Campionatul European pe echipe, de vară, pentru copii cu vârsta de 12 ani, care va avea loc în a doua jumătate a lunii iulie. Vor participa sportivi juniori din județul Vrancea, precum și din toată România, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Serbia, Spania, Elveția și Ucraina. (Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Din păcate extrem de prost promovat. Domnii din CJ dovedesc că se pricep doar la înjurături pe Facebook dar nu sunt în stare să organizeze cât de cât rezonabil un astfel de eveniment chiar dacă sunt sponsori. Este aproape imposibil să afli programul, când se joacă și cine cu cine. Din acest motiv tribunele sunt GOALE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.