Vrâncean implicat într-un accident rutier în județul Galați! Polițiștii i-au făcut dosar penal că și-a mutat mașina fără încuviințare

0
392

Un vrâncean a fost implicat într-un accident rutier produs miercuri, pe raza comunei Umbrărești din Galați. În coliziune au fost implicate două autovehicule: o autoutilitară și un autoturism. În urma coliziunii o femeie în vârstă de 31 de ani, cu cetățenie indoneziană, pasageră pe bancheta față a autoturismului a fost rănită ușor. Imediat după producerea evenimentului rutier, vrânceanul de 22 de ani, cu domiciliul în Gura Caliței, a mutat autovehiculul, lucru care i-a adus un dosar penal. „La data de 01 iunie 2022, în jurul orei 16.30, în localitatea Umbrărești Deal, județul Galați, la intersecția dintre strada Ștefan cel Mare cu DN 25, s-a produs un incident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, conduse de doi bărbați cu vârstele de 22 respectiv 44 ani. În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 31 ani, cu cetățenie indoneziană, pasageră pe bancheta dreaptă față din autoturism. Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, deoarece bărbatul în vârstă de 22 ani, din localitatea Poiana Cristei, județul Vrancea, a mutat autovehiculul fără încuviințarea organelor de cercetare penală”, ne-au transmis polițiștii din Galați.

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.