Vrâncean, prins în Brăila cu mașina burdușită cu lemn de brad. Transportul era ILEGAL

0
914

Polițiștii din Ianca, județul Brăila, au oprit în week-end pentru control, pe raza comunei Bordei Verde, o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din judeţul Vrancea. Mașina era burdușită cu lemn pentru care vrânceanul nu avea documente de proveniență.

„În urma verificărilor efectuate în interiorul autovehiculului, poliţiştii au găsit 135 bucăţi scânduri de brad, în valoare de circa 200 de lei, pentru care conducătorul auto nu avea documente de provenienţă.

Prin urmare, faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 500 de lei, conform Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar materialul lemnos transportat i-a fost ridicat în vederea confiscării, fiind predat la Ocolul Silvic Ianca”, au transmis polițiștii din Brăila.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.