Vrâncean prins drogat cu cocaină la volan! Polițiștii i-au întocmit dosar pe penal

0
216

În cursul nopții trecute, ora 03.20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Obrejița, pe Drumul Național 2  European 85. Tânărul a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru substanţe psihoactive, respectiv COCAINĂ. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De la începutul anului, polițiștii rutieri au identificat în trafic 23 de conducători auto sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea, în primele 7 luni ale anului, 98 de dosare penale au fost întocmite pentru consum de alcool la volan și 6 pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În conformitate cu prevederile legale, polițiștii au reținut conducătorilor auto  permisul de conducere și continuă cercetările în dosarele penale întocmite.

Polițiștii au în atenție permanent acest gen de fapte și continuă acțiunile de prevenire și combatere a consumului de substanțe psihoactive. În paralel, sunt desfășurate activități de prevenire ce au drept scop conștientizarea și responsabilizarea conducătorilor auto, în vederea diminuării riscului de accidente cauzate de consumul de droguri la volan. Nu vă riscați viața, libertatea și viitorul! Dați dovadă de responsabilitate și nu vă puneți în pericol propria viață dar și a celorlalți participanți la trafic! (Comunicat IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.