Vrâncean, prins la volanul unei mașini de lux furată din Italia

0
307

audi q7 - Vrâncean, prins la volanul unei mașini de lux furată din Italia

Un bărbat din Vrancea în vârstă de 34 de ani a fost prins la volanul unui bolid furat din Italia în luna decembrie a anului 2014.

Vrânceanul a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Negru Vodă, la Constanța, iar polițiștii  de frontieră au indisponibilizat imediat mașina dată dispărută acum aproape 2 ani.

Este vorba despre un autoturism Audi Q7, înmatriculat în Italia, despre care bărbatul care o conducea a declarat că nu ar fi știut că provine dintr-un furt.

„Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat și indisponibilizat un autoturism marca Audi Q7, care fusese semnalat ca fiind furat din Italia de la începutul lunii decembrie 2013. În data de 21.09.2015, la P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român C. I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Vrancea, care conducea un autoturism Audi Q7, înmatriculat în Italia. Lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că autovehiculul în cauză este semnalat ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Italia, din data de 13.12.2013. Față de cele constatate, cetățeanul român a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi furat. Polițiștii de frontieră au indisponibilizat vehiculul evaluat la aproximativ 45.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit cetățeanului român dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de «furt», faptă prevăzută și sancționată de art. 228, alin. 1 Cod Penal”, se arată într-o informare a Gărzii de Coastă.

Mașina evaluată la circa 45 de mii de euro a fost imediat indisponibilizată în timp ce pe numele vrînceanului a fost întocmit  dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În urma anchetei demarate, oamenii legii urmează să stabilească în mod exact cum a ajuns bolidul furat în proprietatea vrânceanului şi dacă el a fost implicat în furtul mașinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.