Vrâncean, trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist

0
368

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului J.M. pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Cauza a fost instrumentată de ofițerii Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, delegați de procuror să efectueze acte de procedură penală.

În fapt, la data de 03.05.2016, J.M. i-a oferit, cu titlu de mită, suma de 500 de lei unui agent de poliție din cadrul Postului de poliție Garoafa, județul Vrancea, pentru ca acesta să nu mai efectueze cercetări cu privire la faptele penale săvârșite de către fiul inculpatului, numitul J.M.G. și prietena acestuia, minora C.I.M. La aceeași dată, politistul o surprinsese în flagrant pe minora C.I.M. în timp ce conducea, fără permis, pe drumul public, un autoturism ce-i fusese încredințat de către J.M.G.

Agentul de poliție a refuzat propunerea și a denunțat fapta, J.M. fiind prins în flagrant în momentul în care, după finalizarea actelor de constatare, a pătruns în sediul postului de poliție și i-a remis denunțătorului suma de 500 lei în scopul menționat.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.