Vrânceanul care în iulie și-a dat foc pentru că firma lui Umbrărescu nu-i dădea banii A MURIT la spital

0
255

sediu umbrarescu - Vrânceanul care în iulie și-a dat foc pentru că firma lui Umbrărescu nu-i dădea banii A MURIT la spital

Muncitorul care și-a dat foc în această vară, la Adjud, revoltat că nu-și lua banii de la firma la care lucrase,  firmă ce-i aparține afaceristului Dorinel Umbrărescu, a murit pe patul de spital. Bărbatul care muncise pe excavator avea de încasat circa 2000 de lei.

Fusese concediat pe motiv că ar fi fost prins băut, însă avea de recuperat 2000 de lei, bani care, pentru el, însemnau mare lucru. La jumătatea lunii iulie, omul care era din Biliești a mers la Adjud, sperând ca reprezentanții firmei să-i de banii cuveniți.

Cum răspunsul celor de la societatea lui Umbrărescu, “regele asfaltului” a fost unul care l-a nemulțumit pe vrâncean, acesta a decis, ca ultimă soluție, în speranța că totuși își va lua banii, să apeleze la un gest extrem. Bărbatul și-a dat foc, suferind arsuri pe circa 60 la sută din suprafața corpului.

Ionel Mugurel Şinca avea 39 de ani și a murit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde fusese internat de la jumătatea lunii iulie, atunci când, în semn de protest, a decis să-și dea foc.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here