Vrânceni, implicați într-un accident pe DN 2 E 85, în județul Buzău

0
243

medic ambulanta

Doi tineri din Vrancea au ajuns la Spitalul Județean Sfântul Pantelimon din Focșani după ce au fost implicați într-un accident rutier produs pe DN 2 E 85, în afara localității Podgoria, județul Buzău. Accidentul s-a produs miercuri după amiază, în jurul orei 15.00.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Focşani, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Vrancea nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism condus în faţa sa de către un tânăr de 29 de ani, tot din Vrancea şi a intrat în coliziune cu acesta.

Iniţial, evenimentul a fost soluţionat ca un accident soldat doar cu pagube materiale, ulterior, şoferul de 29 de ani şi o pasageră din primul autovehicul, în vârstă de 21 de ani, s-au prezentat la Spitalul Judeţean Focșani pentru investigaţii de specialitate, astfel că incidentul a fost reîncadrat din tamponare în accident rutier cu victime.

Din fericire, nici conducătorul auto şi nici pasagera nu au rămas internaţi, în timp ce poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.