Vrâncenii respectă ordonanțele militare, însă încalcă regimul rutier! Video

0
1200

Acțiune cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea faptelor asociate evenimentelor circumscrise extinderii pandemiei Covid-19, pe raza întregului județ, timp de două zile. Au fost la datorie 133 de polițiști, 28 de jandarmi și 32 de lucrători din cadrul altor instituții – Poliție Locală, MAPN – constituiți în 41 de filtre.

Au fost efectuate 24 de controale la agenți economici, fiind legitimate peste 1.100 de persoane din care 17 cu vârsta de peste 65 ani. În total au fost verificate 863 de autoturisme depistate în trafic, iar în urma controalelor au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 280.000 lei. În același timp, au fost constatate trei infracțiuni la regimul silvic și a fost dispusă măsura confiscării pentru o cantitate de material lemnos și pentru o sumă da bani.

Sancțiunile aplicate de polițiști au fost constatate preponderent pentru abateri la regimul rutier, motiv pentru care mulțumim membrilor comunițății pentru faptul că au conștientizat importanța respectării prevederilor impuse prin ordonațele militare, astfel contribuind la efortul comun de a reduce numărul de îmbolnăviri cu virusul SARS-COV19.

Pentru sănătatea tuturor, respectați ordonanțele militare!”, transmit polițiștii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.