Vrei să devii polițist? Ultimele zile de înscrieri la Academie de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”

0
100

11 iulie este ultima zi în care se pot depune cererile de înscriere a candidaților pentru concursul de admitere la Academie de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”.

 Inspectoratul de Politie al Judeţului Vrancea, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 28 iunie – 11 iulie a.c., activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București care au prevăzute locuri pentru formarea inițială a personalului Ministerului de Interne (M.A.I.) – sesiunea 2021, învăţământ cu frecvenţă și cu frecvență redusă. Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi. Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de locul de domiciliu/reședinţă înscris în cartea de identitate. Cererile de înscriere a candidaţilor pentru concursul de admitere:

  • se vor descărca de pe site-ul vn.politiaromana.ro, Secțiunea Carieră – Admitere 2021
  • se completează de candidat în mod lizibil, se semnează
  • se transmit doar în format electronic la adresa de email resurseumane@vn.politiaromana.ro până la data 11 iulie a.c., zilnic, inclusiv Sâmbăta și Duminica.

După depunerea cererii și a declarației de acceptare a condiției, fiecare candidat va primi un email din partea IPJ Vrancea conținând codul unic de identificare atribuit pentru concursul de admitere. Recomandăm candidaților să folosească aceeași adresă de email de corespondență ca cea notată în Cererea de înscriere! Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, între orele 08:00 – 16:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0237/207113. Toate detaliile pentru realizarea dosarului complet de înscriere le găsiți aici :https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2021/anunt-admitere-academia-de-politie-2021MULT SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR! (IPJ Vrancea)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.