Vrei să te angajezi la Guvern? Acum ai șanse, vezi cât se câștigă!

0
767

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă aveți șanse de angajare acum iar locurile de muncă disponibile nu sunt oriunde ci sus, la Minister. Şase ministere caută, în prezent, angajaţi dispuşi să lucreze la stat, cele mai multe posturi disponibile fiind pentru consilieri, şoferi şi experţi, însă salariile oferite depășesc doar în unele cazuri nivelul de 3.000 de lei brut, lunar.

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice caută doi consilieri. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice caută şofer cu o experienţă de minimum cinci ani. Ministerul Finanţelor Publice se află în căutarea unui expert debutant. Ministerul Fondurilor Europene angajează un consilier superior şi un consilier principal. Ministerul Sănătăţii are două posturi vacante de consilier superior. Ministerul Muncii angajează un consilier principal.

Salariile angajaţilor de la stat au fost majorate anul trecut. Angajaţii din sistemul public de sănătate au primit salarii mai mari cu 25% de la 1 octombrie 2015, în timp ce salariaţii din învăţământ au primit o majorare salarială de 15% în decembrie. Ceilalţi bugetari au, tot din luna decembrie 2015, salarii mai mari cu 10 procente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here