Vrei să te simți ca un SUPER STAR în ziua evenimentului tău? Cu Red’s Events vei avea amintiri cu momente unice (P)

0
289

În viața fiecăruia dintre noi au loc evenimente frumoase de care merită să ne bucurăm din plin și să le apreciem la justa lor valoare. Indiferent dacă este vorba despre un eveniment corporate, o nuntă, sau un botez, ziua aleasă pentru acest eveniment trebuie să fie una unică, atât pentru tine cât și pentru invitații tăi. De aceea, Red’s Events vine în sprijinul tău cu servicii dedicate în așa fel încât ziua să fie una cât mai specială.

Platformă Video 360?

Red’s Events vă poate pune la dispoziție Platformă Video 360! Principiul de funcționare al unei Platformei Video 360 este simplu și de efect maxim și reprezintă must-have-ul momentului în materie de servicii pentru evenimente. Brațul device-ului care este mobil, se va roti în jurul participanților urcați pe o platformă fixă și va înregistra mișcările invitaților din toate unghiurile. Platforma este suficient de mare pentru a găzdui un număr de 6-8 persoane, suportând o greutate de până la 450 kg. Pentru a obține imagini haioase și dinamice, invitații se pot folosi de recuzita pusă la dispoziție. Imediat după ce brațul Platformei Video 360 se va opri, invitații pot scana un cod QR care îi vor direcționa către galeria de unde își pot descărca în propriul device filmulețul proaspăt înregistrat. Cu link-ul galeriei salvat invitații pot accesa clipurile și le pot salva ori de cate ori se urca pe platforma fără a mai fi nevoiți sa scaneze QR-ul din nou. Acest link rămâne valabil 30 zile, astfel orice invitat care nu și-a salvat clipurile o poate face ulterior.

Cabină Foto dotată cu echipamente de ultimă generație!

Pe lângă must-have-ul momentului, Red’s Events are deține în portofoliu și cabină foto dotată cu echipamente de ultimă generație, totul ca evenimentul tău să rămână o amintire. Pe lângă acestea, în pachet sunt incluse mașină de fum și mașina de baloane, lumini profesionale și accesorii haioase.

Dacă dorești să ai parte de clipe memorabile alături de cei dragi cu un minimum de efort, Red’s Events este soluția! Nu ezitați să apelați cu încredere la serviciile din oferta noastră și veți avea garanția unor momente reușite! Pentru detalii, ne găsiți la numărul de telefon 0724.510.785, sau pe rețeaua de socializare Facebook: Red’s Events 360 camera booth.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.