Vrâncean, urmărit international pentru VIOL, depistat în timp ce încerca să fugă din țară

0
248

Polițiștii de frontieră arădeni au depistat un bărbat căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

În data de 17.10.2016, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei cetățeanul român Gicu B., în vârstă de 47 de ani, din județul Vrancea.

Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat european de arestare și avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 7 ani pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.