Zeci de amenzi în urma unei acțiuni a poliției în opt comune din Vrancea

0
209
Timp de două zile, polițiștii au organizat o pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite de comerț precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza comunelor respectiv Vînători, Cîmpineanca, Garoafa, Goleşti, Biliești, Suraia, Milcovul și Gologanu.

Polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier, fiind verificate 90 de autovehicule și legitimate 110 persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale, din care 134 la regimul circulației rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate a fost de peste 28.000 de lei. Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

“Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea vor desfăşura şi în perioada următoare acţiuni specifice, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite şi încălcării legislaţiei, în toate domeniile, pe raza întregului judeţ, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, linişte, siguranţă şi legalitate”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here