Zeci de mii de pocnitori și petarde, vândute ilegal într-un complex comercial din Focșani

0
642
Surpriză de proporții pentru jandarmii vrânceni, care au descoperit un agent economic de avea la vânzare, ilegal, zeci de mii de produse pirotehnice.

Mai întâi, jandarmii au identificat un bărbat care avea în rucsac 12.000 de petarde. Luat la întrebări, el le-a indicat jandarmilor societatea de unde cumpărase materialele pirotehnice.

“Jandarmii, deplasându-se la societatea comercială indicată de tânăr, au constatat faptul că numita A.A.G. în calitate de vânzător, comercializa articole pirotehnice fără a deţine documente de provenienţă şi fără a fi autorizată în acest sens. La respectiva societate comercială au fost descoperite 24.930 bucăţi petarde de diferite mărimi, 464 bucăţi artificii şi 788 focuri baterii de artificii. Jandarmii au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală, persoanele în cauză fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunilor de „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, prevăzute de Legea 126/1995, art. 37, lit. a, documentele şi articolele pirotehnice fiind predate Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Vrancea”, a transmis maior George Petrea, purtător de cuvânt al IJJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.