FOTO: Ce soluție a găsit un primar din Vrancea pentru ca programul manifestărilor dedicate Centenarului să nu fie dat peste cap de iarnă

0
701

La Vizantea Livezi se lucrează de zor de câteva zile pentru realizarea unor monumente închinate eroilor căzuți în primul și în cel de-al doilea război mondial. Autoritățile locale au pregătit un program amplu pentru ziua de 30 noiembrie, dedicat Centenarului Marii Uniri, care include și dezvelirea celor două monumente. Vremea rea a încurcat puțin socotelile, dar autoritățile au găsit soluția ca monumentele să fie gata la timp.

“Monumentele din satele Vizantea-Mănăstireasca si Livezile vor fi gata la timp!! Chiar dacă vremea nu ne ajută, am gasit soluții pentru finalizarea acestor 2 obiective foarte importante, închinate strămoșilor nostri, eroi, pieriți in lupta, în primul si al 2 lea razboi mondial! Cu ajutorul unor corturi improvizate si a unor sobe, pana miercuri, 28.11.2018, monumentele vor fi gata!”, a scris pe Facebook primarul comunei, Dragoș Ciobotaru.

Primăria comunei organizează vineri, 30 noiembrie, un amplu program dedicat Centenarului Marii Uniri. Astfel, de la ora 11.00, vor avea loc o slujbă de comemorare a eroilor din satul Vizantea-Răzășească, un program artistic pregătit de elevii școlii, o depunere de coroane la Monumentul închinat eroilor. De la ora 12.00 – slujba pentru Sfințirea monumentului din satul Livezile, realizat de Primaria Vizantea Livezi, în cinstea eroilor din satele Livezile, Piscu Radului și Mesteacănu, program artistic pregatit de elevi, dezvelirea monumentului și depunere de coroane. Iar de la ora 14.00 – slujbă pentru sfințirea monumentului din satul Vizantea Mănăstirească, realizat de Primăria Vizantea Livezi, în cinstea eroilor din acest sat, program artistic pregătit de elevi, dezvelirea monumentului și depunere coroane.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.