Primăria încearcă din nou să cumpere clădirea afaceristului Țuțoi. Ce spune proiectul care va fi discutat în Consiliul Local

0
378

După ce în luna septembrie a picat a vot, în ședința de miercuri va fi supus din nou atenției Consiliului Local Focșani proiectul prin care primarul Cristi Misăilă solicită aprobarea inițierii procedurii de cumpărare a unui imobilul, situat în zona Electrica, aparținându-i afaceristului Nicolae Țutoi.

În septembrie, proiectul prevedea ca spaţiul respectiv să fie cumpărat pentru ca în imobil să funcționeze Serviciul de Impozite și Taxe. De data aceasta, primarul Misăilă, inițiatorul proiectului, aduce în prim-plan proiectele aflate în derulare sau în perspectivă, de resistematizare a infrastructurii de transport, de reabilitare a sistemului de iluminat public, modernizarea transportului public, dezvoltarea rețelei de piste de biciclete, introducerea unui sistem de monitorizare a flotei de vehicule și alte câteva proiecte cu finanțare europeană, pentru buna desfășurare a cărora ar fi nevoie de asigurarea unui spațiu de cel puțin 800 mp pentru asigurarea funcționării sistemelor de dispecerizare control și monitorizare în care vor fi instalate toate sistemele.

Clădirea lui Ţuţoi e potrivită, potrivit proiectului, având o suprafaţă de 834 mp. Imobilul a fost scos la vânzare, iar afaceristul cere peste 660.000 de euro. Potrivit proiectului, în cazul în care Consiliul Local îşi dă acordul de principiu pentru procedura de iniţiere de cumpărare a clădirii, Primăria urmează să angajeze un evaluator autorizat pentru a fi stabilit preţul de cumpărare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here