REDACTIE JDV

0
460

Orice persoana cu aptitudini jurnalistice poate trimite materiale pe adresa de e-mail redactiei si este recompensata pentru munca depusa, in functie de cat de interesante sunt textele pe care aceasta le scrie.

Criterii de acordare:

  1. a) tipul articolului poate fi: stire, informare detaliata, reportaj, anchete sau interviuri – intre 1.000 si 5.000 de caractere, inclusiv spatii.
  2. b) temele articolelor: actualitate, politic, social, sport.
  3. c) continutul: sa nu fie deja publicat pe alte surse, online sau offline; sa fie ilustrat cu o fotografie (format .jpg – minim 1028×576 pixeli) de la fata locului.

Evaluarea materialelor, respectiv incasarile tanarului jurnalist, se fac in functie de numarul de vizualizari si comentarii ale articolului, cifre adunate la o saptamana de la publicare.

Astfel, jurnaldevrancea.ro plateste cate 4 lei pentru fiecare material aprobat cu cel putin 1.000 de accesari facute de articol, la care se adauga 20% din suma pentru textele ce au peste 80 de comentarii, respectiv 30% pentru cele care au peste 150 de comentarii.

NOTA: Toate materialele vor fi receptionate și avizate BT de un redactor angajat al publicației. Materialul va putea suferi anumite modificări de redactare. Modificările aduse materialului nu vor afecta remunerarea acestuia daca se încadrează inițial în criteriile prevăzute mai sus.

Stirile in exclusivitate primesc +20% din suma acordata in functie de numarul de accesari, in timp ce stirile de afaceri primesc +40% din aceeasi suma de bani amintita anterior.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here