Tâlhărie în miezul zilei, la Focșani! Tâlharul, prins de cetățeni, a fost arestat preventiv

0
976

Ieri după-amiază, o copilă a fost victima unei tâlhării. Fata mergea pe stradă când, la un moment dat, a fost lovită de un bărbat, care apoi i-a smuls telefonul și a fugit. Mai mulți cetățeni, care au fost martori la incident, au pornit în urmărirea tâlharului, pe care l-au imobilizat, după care au anunțat poliția.

“Polițiștii au identificat la fața locului un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Focșani, bănuit de săvârșirea faptei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, o minoră, de 14 ani, din municipiul Focșani. De asemenea, s-a stabilit faptul că în timp ce era imobilizat de către persoanele care au intervenit, bărbatul ar fi rupt oglinda unui autoturism parcat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de tâlhărie și distrugere, iar în baza probatoriului administrat, față de cel în cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. IPJ Vrancea mulţumeşte cetăţenilor care au ajutat la prinderea bărbatului, pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte”, au transmis reprezentanții poliției vrâncene.

În cursul zilei de astăzi, tânărul a ajuns în fața instanței de judecată, care a decis arestarea preventivă a tâlharului pentru o perioadă de 30 de zile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.