ULTIMA ORĂ: Autorul carnagiului de la Râmnicu Sărat a fost ARESTAT

1
570
accident rm sarat bordesti vrancea viceprimar consilier1 - ULTIMA ORĂ: Autorul carnagiului de la Râmnicu Sărat a fost ARESTAT
Șoferul din Neamț care duminică a produs o nenorocire pe DN 2 – E 85, în dreptul restaurantului “Hanul Carpatin”  din apropierea municipiului Rm. Sărat, a fost arestat.
Judecătorii în fața cărora a ajuns autorul carnagiului au decis ca acesta să rămână în arest. Florin Asaftei a fost arestat pentru 30 de zile urmând a fi judecat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.
Reamintim că, bărbatul din Neamț a provocat duminică o adevarată nenorocire în județul Buzău ucigând două persoane din Vrancea și rănind alți doi vrânceni.
Comunitatea din Bordești se află în stare de șoc de când au primit cumplita veste. Oamenilor nu le vine să creadă că un copil de numai 10 ani și consilerul local Ion Gheorghe au murit nevinovați într-un accident pe șosea.
Șocul este cu atât mai mare cu cât printre răniți se află și viceprimarul Adrian Gavrilă care se află în stare gravă la spitalul Floreasca din capitală. El a fost preluat aseară de un elicopter SMURD și trasferat la unitatea spitalicească din București.
De asemenea, ginerele consilierului mort se află tot pe un pat de spital, în urma rănilor suferite.
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Asta nu e pedeapsa pentru acest nenorociț,după câțiva ani el iese din pușcărie……dar familiile și prietenii celor ce au decedat vor rămâne cu durere în suflete pentru totdeauna….

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.