UMANITAR: Un înger de copil și bunica ei au nevoie de ajutor! Casa le-a fost distrusă de un incendiu

0
437

Când toată lumea sărbătorea Unirea Principatelor Române, pe 24 ianuarie, o familie din Odobești a fost lovită de un necaz. Un incendiu, izbucnit în urma unui scurtcircuit electric, a distrus casa în care locuiesc o femeie și nepoțica ei. Casa a fost distrusă aproape în totalitate. Pe Facebook a fost lansată o campanie umanitară, pentru strângerea de donații pentru cele două. Cele două pot fi ajutate cu orice, iar materialele de construcții sunt binevenite. Iată anunțul umanitar, așa cum a fost el postat pe Facebook:

casa-arsa-umanitar-4“In data de 24 ianuarie 2019, in plina iarna, o bunica si nepotica de doi ani din Odobesti, Vrancea, au scapat cu viata dintr un incendiu care le a distrus aproape toata casa. Ce ramas in locul casei batranesti, este un loc plin de resturi arse, tavane care aproape stau sa cada, podea si lucruri imbibate de apa, pereti subreziti de distrugerea acoperisului. Casa batraneasca intretinuta si imbunatatita din munca grea a femeii in anii petrecuti in Italia a devenit nelocuibila si de aceea vrem sa venim in ajutorul lor.

casa-arsa-umanitar-3In primul rand este nevoie de materiale de constructii pentru pereti, lemne si tabla pentru acoperis macar sa isi refaca strictul necesar locuibil si pentru ca Eliza, micuta salvata de bunica ei, sa poata fi ingrijita si iubita intr-un loc numit ACASA. Sunt bineveniti toti cei care pot contribui cu materiale de constructii! Pentru cei care pot contribui baneste va oferim contul bancar in care puteti dona: RO95BTRLRONCRT0340631101, Dincan Luci- Marina.

COMUNITATEA este formata de fiecare dintre noi. Daca fiecare dintre noi am fi intr o astfel de situatie, cu siguranta ne am bucura sa fim ajutati! Doar ajutandu ne intre noi putem deveni o comunitate vie si functionala, insufletita de intelegere si bunatate fata de cei aflati in nevoie!”, se arată în mesajul postat pe pagina RO100 Citizen Focsani

casa-arsa-umanitar-1

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.