VIDEO: Ce spune Constantin Mîndrilă despre transferul său la secția de Boli Infecțioase | Mîndrilă: „Este hărțuire pe față!”

1
1578

Managerul spitalului din Focșani, Constantin Mîndrilă a povestit jurnaliștilor Antena3 despre acțiunea care l-a avut în prim plan, duminică după-amiază. În timp ce polițiștii se aflau la ușa acestuia, Mîndrilă era în direct la postul de televiziune amintit, spunând că nu s-a ascuns nicăieri după ce a fost depistat pozitiv. Acesta a spus că, imediat după ce a primit rezultatul pozitiv a anunțat Direcția de Sănătate Publică și a mers la un control în secția de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean Focșani. Șeful de secție i-a spus că este un caz ușor și că poate să se trateze la domiciliu.

„Nu m-am ascuns absolut nicăieri. Eu joi, în momentul în care am fost declarat pozitiv, am sunat la DSP Vrancea și DSP a anunțat Ministerul. M-am prezentat imediat în secția de Boli infecțioase, în triaj. În urma acestui control, medicul șef al secției a constatat că sunt un caz ușor și mi-a spus că pot să mă tratez la un domiciliu ales și să mă autoizolez. În spital m-am infectat, sunt plecat de acasă de 3 săptămâni, mi-am ales un domiciliu lângă spital și stau zi și noapte în spital ca să pot să fac tot ce este posibil și să combat această pandemie. M-a sunat prefectul și mi-a spus că trebuie să mă mut urgent în secția de Boli Infecțioase că altfel mă va muta cu forța. Eu am notificat încă de vineri că mă mut în domiciliul ales și mă autoizolez(…). Am notificat scris și DSP Vrancea, am toate documentele. Azi m-am trezit cu telefon de la prefect în care să-mi spună că obligatoriu trebuie să mă mut în secția de Boli Infecțioase, altfel vine și mă mută cu forța. Poliția este la ușă aici unde sunt și așteaptă să vină salvarea, să mă echipeze și să mă ducă la Boli Infecțioase. Foarte mulți colegi stau acasă în autoizolare și se tratează. Nu înțeleg acest tratament inuman asupra mea”, a spus Constantin Mîndrilă, la postul de televiziune Antena 3. Întrebat cum explică situația, managerului a spus că e ținta unor atacuri și totul „este hărțuire pe față”.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.