Activități diverse ale jandarmilor vrânceni, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

0
98
Pe 3 aprilie este Ziua Jandarmeriei Române. Ca în fiecare an, IJJ Vrancea va organiza o serie de activități pentru a marca acest moment.

Astfel, în perioada 30 – 31 martie, jandarmii montani vor prezenta la intrarea în Parcul Natural Cheile Tișiței ateliere specifice cu materialele din dotare și vor informa turiștii prezenți despre siguranța pe traseele montane. Pe 1 aprilie, jandarmii vrânceni vor fi prezenți la Colegiul Național ,,Emil Botta’’ din municipiul Adjud și la Liceul Teoretic ,, Ioan Slavici’’ din orașul Panciu, unde vor prezenta oferta educaţională și vor expune armamentul și materialele din dotare. Pe 2 aprilie, la ora 11.00, la sediul din strada Plevnei nr. 2, va fi „Ziua Porţilor Deschise”, la care sunt așteptați elevi care să admire uniforme, armament şi materiale specifice din dotarea jandarmilor vrânceni.

Manifestările vor culmina chiar pe 3 aprilie, când la sediul Cercului Militar Focşani, într-un cadru festiv, va fi organizată a 169-a aniversare a Jandarmeriei Române, prin simpozionul „Jandarmeria Română- 169 de ani de existenţă”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.