ACUM! Toate echipele Salvamont Vrancea implicate în căutarea unei femei dispărută în Munții Vrancei! UPDATE!

0
608

Update: Cei de la Salvamont Vrancea au anunțat că au găsit femeia dispărută, teafără, fără niciun fel de probleme de sănătate. Ea s-a rătăcit în pădure, a urmat un alt drum și a ieșit în apropiere de satul Coza, acolo unde au găsit-o și salvatorii vrânceni.

Știrea inițială: Întreg efectivul Salvamont Vrancea este angrenat în aceste momente în căutarea unei femei care a dispărut în Munții Vrancei, în zona Taberei Gălăciuc. Salvatorii au fost anunțați prin 112 în jurul orei 14.30, însă cel care a cerut ajutorul semnala că femeia în vârstă de 45 de ani era plecată de aproximativ 3 ore. Salvamontiștii vrânceni spun că persoana era împreună cu familia și se dusese să caute ciuperci. „Acum suntem în zonă cu un echipaj de prim răspuns, mai avem încă unul care se apropie de zona respectivă și încă un echipaj care pleacă acum din Focșani. Sperăm să găsim persoana cât mai repede întrucât se lasă noaptea și atunci lucrurile se complică considerabil. În momentul de față nu știm dacă femeia este accidentată sau a ieșit pe altă parte. Nu avem multe informații întrucât ne aflăm într-o zonă fără semnal”, ne-a declarat Marius Coviltir de la Salvamont Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.