Alexandra Tătaru (viceprimar al municipiului Focșani): „Primarul ne sabotează constant inițiativele! Ce proiecte are USR pentru anul în curs!

1
1562

Chiar dacă în comparație cu anii precedenți bugetul Focșaniului a fost adoptat mult mai repede în acest an, viceprimarul Alexandra Tătaru (USR) spune că primarul face tot ce-i stă în putință pentru a împiedica derularea proiectelor inițiate USR. Un exemplu în acest sens este automatul de reciclat deșeuri PETrică a cărui punere în folosință durează de peste un an. „Proiectele pe care eu le-am propus și monitorizat anul trecut le-am dus la îndeplinire în proporție de aproximativ 98% dar cu foarte multe piedici din partea primarului Cristi Misăilă. Un exemplu în acest sens ar fi automatul de reciclat deșeuri PETrică, pe care l-am bugetat în aprilie anul trecut. Achiziția a durat până în decembrie 2022 iar de atunci stă în depozit din diferite motive”, a spus Alexandra Tătaru.

Printre inițiativele USR Vrancea de anul trecut care vor fi derulate și pe parcursul acestui an se numără 3 proiecte științifice cu caracter educativ: o conferință dedicată Zilei Pământului unde să fie invitate personalități care să vorbească despte problemele actuale ale Terrei, marcarea Zilei Mediului și organizarea celei de a doua ediții a Caravanei Știință și Imaginație, eveniment care s-a bucurat anul trecut de un real succes printre cei tineri (și nu numai). De asemenea, viceprimarul Alexandra Tătaru a enumerat și alte proiecte inițiate de USR care sunt prinse în bugetul Focșaniului din acest an: o campanie de sterilizare a câinilor cu stăpân, amenajarea unui teren de fitness în aer liber, continuarea amenajării Cimitirului Sudic, achiziționarea unui videoproiector 4k pentru Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei”, efectuarea unei expertize în vederea reabilitării  tronsonului de drum DN23A către Milcovul, tronson care aparține municipiului Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Și-atunci de ce a votat bugetul ? Un teren de fitness în aer liber este absolut necesar în Focșani, i-am propus și eu primarului, a făcut ceva în parcul Bălcescu dar aparatele sunt o batjocură, sunt nefuncționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.