Amenzi cu nemiluita prin baruri și discoteci

0
188
Zeci de poliţişti de ordine publică, investigații criminale și de investigare a criminalității economice, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea au organizat şi desfăşurat, în week-end, activităţi specifice în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranţă civică în zona discotecilor, barurilor şi a altor unităţi de alimentaţie publică din mediul rural.

Polițiștii au efectuat 44 de controale din care 4 la discoteci/cluburi, 24 la baruri, 9 la magazine/alţi operatori economici și 7 alte unităţi de alimentaţie publică. Polițiștii nu s-au limitat doar la controalele din localuri, ci au făcut verificări și în trafic. De altfel, pe linie rutieră au fost aplicate mai multe sancțiuni. Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de aproape 28.000 de lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 2600 de lei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.