ANUNȚ DE VRANCEA, platforma online de anunțuri gratuite care te ajută să cumperi sau să vinzi foarte simplu

0
106

Cu toții cumpărăm sau vrem să vindem rapid și eficient diverse servicii și produse. De cele mai multe ori căutăm diferite modalități, unele mai practice, altele mai convenabile de a face acest lucru. De aceea, ANUNȚ DE VRANCEA vine în ajutorul vostru cu o platformă online dedicată exclusiv anunțurilor de mică publicitate din Vrancea și nu numai. Prin intermesiul site-ului ANUNȚ DE VRANCEA poți vinde și cumpăra ieftin tot ceea ce ai nevoie! Fie că vrei să vinzi un produs nou, vintage sau la mâna a doua, ANUNȚ DE VRANCEA te ajută! Interfața site-ului este gândită în așa fel încât postarea unui anunț sau căutarea unui produs să poată fi făcute cu ușurință. Organizat pe categorii de produse și servicii, www.anuntdevrancea.ro pune la dispoziția vrâncenilor 3 metode de publicare a unui anunț:

  1. Pentru a adăuga un anunț nou, un utilizator trebuie să își creeze un cont pe site-ul anuntdevrancea.ro și să fie autentificat(ă) în cont, apoi să completeze câmpurile care se deschid după apăsarea butonului ”Adaugă anunț”.
  2. Utilizatorii care nu doresc să-și creeze un cont pot trimite anunțul prin intermediul aplicației WhatsApp, la numărul 0770.756.861. Cei care aleg această metodă, sunt rugați să menționeze în mesaj titlul anunțului, descrierea acestuia, un număr de maxim 3 fotografii cu produsul și numărul de telefon la care pot fi contactați de eventualii clienți.
  3. Telefonic la numărul (cu tarif normal) 0337.401.111. Utilizatorii care aleg această metodă trebuie să știe că anunțul va fi publicat folosind o poză reprezentativă cu logo-ul site-ului.

Publicarea unui anunț în singura platformă online din județul Vrancea dedicată EXCLUSIV anunțurilor de mică publicitate este GRATUIT!

INTRĂ ACUM și postează primul tău anunț! VINDE și CUMPĂRĂ rapid!  CLICK AICI: www.anunțdevrancea.ro

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.