Anunt public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul „Execuție foraj hidrogeologic de alimentare cu apă”

0
33

LIDL DISCOUNT SRL titular al proiectului „Execuție foraj hidrogeologic de alimentare cu apă” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Vrancea, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului:

continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului, fara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul „Execuție foraj hidrogeologic de alimentare cu apă” propus a fi realizat in mun. Focsani, str. Cuza Voda, nr. 65, judetul Vrancea.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului din Focsani, str. Dinicu Golescu, nr.2, in zilele de luni-joi intre orele 800 – 1630 si vineri intre orele 800 – 1400  , precum si la urmatoarea adresa de internet http://ampvn.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.