Apel Umanitar: O profesoară diagnosticată cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru

1
1076

Pe Mihaela te aștepți să o găsești printre copii, înconjurată de clinchetul clopoțelului sau de zumzetul celor mici. Veselia era un dar al meseriei de dascăl, meserie pe care Mihaela o face cu dragoste pentru cei mici, pentru a șflefui caractere, pentru a forma oameni, dar această veselie i-a fost zdruncinată în luna Martie.
Te întrebi cu ce a greșit Mihaela ca să primească un diagnostic atât de crunt, CANCER… nu trebuie să greșească, cum nu o face nici un om care este pus în fața acestui diagnostic cumplit. Cancerul vine, se așează și începe să mănânce, nu la masă cu tine, din tine.
Îți mănâncă energia, entuziasmul pentru viață, timpul, prieteni, banii…el nu întreabă, doar ia.
Ce putem face noi, restul?!
Să ajutăm, să donăm și să sperăm că Mihaela va învinge cancerul și se va întoarce în mijlocul copiiilor, acolo unde îi este locul.
Ea a fost diagnosticată acum o lună cu NEOPLASM SÂN DREPT stadiul 4, cu determinări secundare pulmonare, osos și ocular stâng.
Mihaela are 39 de ani, este născută intr-o zi de vară, a lunii Iulie… sunt cumva nostalgică, este în aceiași lună cu fiul-meu și cu mulți dintre Dumnaevoastră… și Mihaela este fiica cuiva și merită o șansă la viață.
Urmează să trimită documentele medicale la Akh si la Hanovra. Mihaela a început chimioterapia și este cu imunitatea și moralul la pământ, dar, noi toți, împreună putem să-i redăm SPERANȚA!
Am creat un grup de suport umanitar, unde putem licita, cumpăra și reda viața unui om: #ViațăpentruMihaela
Pentru donații, Mihaela ne-a oferit contul deschis la Banca Transilvania pe numele ei:
Titular cont: BACIU MIHAELA
Cont IBAN: RO08BTRL04001201S48413XX

(Sursa Facebook: Corina Momanu Baraghin)

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Chimioterapia te omoară, nu cancerul. Ești perfect sănătoasă, de fapt. Dar, ai fost la spital, din păcate. Nu mai ai scăpare din mâna medicinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.