Ateneul Popular își repară scena și a semnat un contract de 500 de euro cu o firmă abia înființată anul acesta

0
154

Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focșani a căutat și a găsit o societate serioasă pentru a demara câteva timide lucrări de renovare. Instituția tocmai ce a bătut palma pentru o încredințare directă, contra sumei de 2.500 de lei (un pic peste 500 de euro), sumă care acoperă „servicii de întreținere și decapare scenă sala de spectacol (lucrări de decapare, vopsire, impermeabilizare şi lustruire)”. Societatea câștigătoare –  Servicii de 10 SRL, este nou apărută pe piață, respectiv pe 16 ianuarie anul acesta, are sediul în Petrești și are ca obiect de activitate „activități generale de curățenie a clădirilor”.

În ciuda prezenței recente pe piață, Servicii de 10 a avut ceva succes la „public”. Imediat după înființare a prins contracte de curățenie cu câteva instituții din Focșani, cel mai profitabil cu Casa de Asigurări de Sănătate Publică Vrancea. Astfel, pentru 5.775,51 euro, sediul CAS Vrancea va beneficia de servicii de curățenie pentru perioada 04.02.2020 – 30.09.2020, „conform caiet de sarcini P534/03.02.2020, pentru o suprafață de 1.150 mp”. O altă încredințare directă, în sumă de 4.145,03 euro, a venit de la Poliția Locală Focșani. Societatea s-a angajat să efectueze zilnic curățenie în sediul de pe str. Cuza Voda nr. 43, Focșani, Vrancea, de luni până vineri, timp de 2 ore. Însă, potrivit achiziției, contractul este un pic diferențiat: „Servicii: – curățenia geamurilor și ușilor intrare – de luni până vineri; curățenia pardoselilor – intrare, dispecer, birou ofițer și holuri comune – de luni până vineri; curățenia și dezinfectarea grupurilor sanitare – de luni până vineri; măturat scară exterioară și curtea – o dată/ săptămână; curățarea pânzelor de păianjen, golirea și igienizarea coșurilor de gunoi din birouri, prin rotație – o dată/ săptămână; curățenia birourilor și a cabinetelor (aspirat, curățat mobilier și tehnică de calcul, spălat pardoseli), prin rotație – o dată/ săptămână; curățenia integrală birou director – o dată/ săptămână; curățenie sala ședințe – două ori/ lună; curățenia geamurilor accesibile interior și exterior – o dată/ lună; curățenia corpurilor de iluminat – trimestrial. Furnizarea soluțiilor necesare serviciului de curățenie este inclus în preț”.

Un contract mai subțirel a fost încheiat și cu Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea, pentru 1.259,29 euro: „golire coșuri de gunoi menajer și materiale reciclabile, înlocuire saci gunoi și scos gunoi pentru ridicare – frecvență săptămânal; aspirat, spălat, măturat și șters de praf de pe pardoseli de lemn și mozaic, trepte intrare și birouri, echipamente IT, fișete, calorifere, scaune, fotolii, canapele; mutare mobilier, echipamente IT, tablouri – frecvență săptămânal; igienizare grup sanitar (scaune toaletă, pardoseli, faianță, chiuvetă, oglindă, obiecte sanitare) – frecvență săptămânal; tuns iarba, greblat, curățat vegetație, strâns resturi vegetale și salubrizare perimetru – frecvență lunar în perioada aprilie-octombrie; semestrial se va efectua o curățenie generală, plătită separat cu 450 lei, care va cuprinde serviciile: curățat tavane și lustre, curățarea interioară și exterioară a geamurilor”.

Aceeași societate se va ocupa pentru suma de 700,34 euro și de curățenia sediului Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Vrancea, acesta fiind și cel mai nou contract câștigat după înființare: „Aerisirea încăperilor – 5zile/ săpt.; golirea coșurilor de gunoi – 5zile/ săpt.; înlocuirea sacilor menajeri – 5zile/ săpt.; măturarea, spălarea pardoselilor (căi de acces ) – 5zile/ săpt.; curățenia grupurilor sanitare – 5zile/ săpt.; curățenia birourilor – 3zile/ săpt.; ștergerea mobilierului și a tehnicii de calcul – 3zile/ săpt.; curățenia pervazurilor – 3zile/ săpt.; eliminarea pânzelor de păianjen (după necesitate); curățenia ușii de acces (după necesitate); întreținere spații verzi (după necesitate); măturat și evacuarea gunoiului curte (după necesitate); curățenia geamurilor – de 2ori/ an; curățenie generală a pardoselilor – de 2ori/ an; curățenia corpurilor de iluminat – de 2ori/ an. Conform contract nr.372/27.01.2020”.

contracte - Ateneul Popular își repară scena și a semnat un contract de 500 de euro cu o firmă abia înființată anul acesta

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here