FOTO: Au început lucrările de modernizare a DJ 204D Vulturu – Hângulești – Maluri

1
539

Primul contract de începere a lucrărilor la drumurile județene care vor fi finanțate prin PNDL de Guvernul României a fost semnat azi de președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, și reprezentantul constructorului care a câștigat licitația. Contractul a fost semnat la fața locului și a reprezentat momentul în care s-a dat startul lucrărilor. Investiția se ridică la 2,3 milioane de euro și urmează să fie efectuate lucrări pe o lungime de 9,6 km. Drumul va avea două benzi de circulație cu lățimea de 5,5 m și acostamente, iar pentru scurgerea apelor pluviale în lungul drumului au fost prevăzute șanțuri betonate. Totodată, lucrările includ și construcția unui pod din beton armat. Termenul de execuție a lucrărilor este de 23 de luni, dar reprezentantul constructorului a estimate că drumul va fi finalizat mai devreme, în circa 16 luni.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Domnilor jurnaliști mergeți vă rog și vedeți ca executorul a plecat deja cu utilajele.,si pe panoul de publicitate nu se vede data începerii și termenul lucrărilor. 23 de luni din ce dată? Cred ca o sa avem asfalt doar pe hârtie. Asta e întai alegerile și după vom mai vedea dacă rămân bani și ptr votanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.