Bani de la Guvern pentru blocul “Onasis”

0
274

Blocul-dezastru de pe strada Măgura, unde oamenii locuiesc în condiții greu de imaginat, despre care Jurnal de Vrancea a mai scris, va fi în sfârșit reabilitat. Primăria Focșani anunță că lucrările vor fi realizate cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Este vorba despre circa 108 mii de lei alocați pentru acest an, iar Primăria anunță că alte sume vor fi alocate și în anii următori.

„Suma de 108.268 lei, alocată prin acest contract, este numai pentru anul în curs. Iar pe viitor, finanțările vor fi asigurate pentru fiecare an în parte și la valori care să constituie o garanție pentru buna desfășurare a acestor lucrări. Blocul “Onasis”, așa cum este cunoscut de toată lumea, se află în momentul de față în faza finală a licitației pentru lucrările de proiectare și execuție, urmând a intra în cel mai scurt timp într-un proces de reabilitare și modernizare, valoarea totală a investiției ridicându-se la 3.601.477,79 lei. În cadrul lucrărilor complexe ce vor avea loc la acest imobil vor intra ambele scări, cu un total de 16 unități locative, ce au destinația de locuințe sociale”, se arată într-un comincat al Primăriei Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.