Bărbat din Dumitrești cercetat pentru tentativă de viol

0
308
Un bărbat de 42 de ani a intrat în atenția polițiștilor după ce a încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie de 50 de ani din Dumitrești.

Totul s-a întâmplat duminică seara, și conform unor surse, femeia a mers la locuința bărbatului în jurul orei 20:00, să-i ceară o pastilă pentru dureri de cap. A intrat în casa acestuia, moment în care bărbatul i-a propus să întrețină relații intime cu acesta. Femeia susține că nu a fost de acord și că bărbatul ar fi pipăit-o. Ea a reușit să părăsească locuința acestuia și a sunat la 112. O ambulanță a ajuns în zonă, a preluat-o și transportat-o pe femeie la spitalul din Focșani. Aceleași surse ne-au comunicat că ambii consumaseră băuturi alcoolice în acea zi. Ajunsă la spital, cu o rană superficială la un membru superior, femeia a refuzat internarea. Cazul a fost preluat de procurorii vrânceni care au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru infracțiunea de tentativă de viol și vor continua cercetările în acest caz.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.