Biroul Politic Județean al PNL Vrancea l-a mandatat pe președintele Cătălin Toma să solicite convocarea Consiliului Național PNL

0
226

Președintele PNL Vrancea mandatat de BPJ pentru a solicita convocarea Consiliului Național al PNL

Biroul Politic Județean al PNL Vrancea și-a exprimat astăzi acordul pentru a-l mandata pe președintele filialei județene, Cătălin Toma, să solicite convocarea Consiliului Național al Partidului Național Liberal în ședință extraordinară, pentru data de 3 aprilie 2022. Votul a fost dat în unanimitate de către membrii BPJ.  Decizia BPJ de astăzi se dorește a fi un restart pentru toate ideile de dezvoltare a comunităților pe care Partidul Național Liberal le-a promovat prin membrii săi în campania electorală și nu numai. Îndeplinirea reformelor începute și asumate de PNL reprezintă un obiectiv pe care primarii, consilierii județeni și locali îl au drept țintă în aceste vremuri pe care le trăim. ”Eu cred în viitorul acestui partid. Avem o responsabilitate față de oamenii care ne-au votat și față de comunitate. Sunt convins că PNL are forța de a demonstra că viziunea liberală de a face administrație publică este cea mai bună pentru români, pentru vrânceni. De aceea trebuie să găsim permanent soluții în interiorul PNL pentru ca reformele propuse să fie duse la capăt prin sprijin guvernamental”, a precizat Cătălin Toma, președintele filialei județene. (Departament Comunicare PNL Vrancea, 31 martie 2022)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.