Blocul Național Sindical Vrancea solicită administrației publice din Dumbrăveni să rezolve situația finanțării Spitalului de Psihiatrie din localitate

0
397

Situația în care se află Spitalul de Psihiatrie Cronici din Dumbrăveni a impus intervenția reprezentanților Blocului Național Sindical Vrancea. Vicepreședintele organizației, Ionuț Bălan, solicită primarului și consiliului local rezolvarea problemei cu finanțarea instituției medicale. Lipsa fondurilor atât de necesare spitalului pentru întreținerea clădirii (cu tot ce înseamnă asta) aduce, până la urmă, prejudicii bunei desfășurări a actului medical. „Vă supunem atenției și investigației, în vederea aducerii la cunoștința opiniei domnului Primar, situația dificilă și inacceptabilă din punct de vedere financiar în care se găsește Spitalul de Psihiatrie Cronici din Comuna Dumbraveni datorită modului în care această instituție este finantata si administrată de mai multă vreme de catre U.A.T. Dumbraveni.  Facem acest demers către dumneavoastră având în vedere ca ati solicitat un memoriu in care sa aratam situatia grava cu care ne confruntam in cadrul institutiei Spitalului. Am urmarit campania dumneavoastră, programul de candidatură și promisiunile dinaintea alegerilor. Domnilor Consilieri, ați anunțat, în discursurile dumneavoastră, o altă administrație a comunei, parteneră cu cetățeanul și care să folosească energiile acestei comune. Un parteneriat cu mediul de afaceri, cu mediul educational si medical, cu specialiștii, cu asociațiile profesionale. Ingrijorarea noastra exprimata, pentru motivele care au aparut in spatiu public, care au fost aduse la cunostita factorilor de decizie politica locala si altele pe care vi le vom descrie detaliat intr-o sedinta , constituie, în opinia noastră, riscul perpetuarii unei situații de fapt extrem de nocivă pentru instituția medicală si comuna, mai exact ”Lipsa totala a finantarii”! Este de neînțeles de ce”, se arată în adresa semnată de vicepreședintele BNS Vrancea, Ionuț Bălan.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.