Câmpineanca, prima localitate din Vrancea care trece în scenariul roșu

0
2247

Crește rata de infectare în Vrancea, iar Câmpineanca a depășit chiar 3 la mie, ceea ce face ca localitatea să intre în scenariul roșu. Informația a fost făcută publică aseară de Direcția de Sănătate Publică Vrancea. „Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 29 octombrie 2020. Rata de infectare pentru Vrancea este de 0,93%00, în creștere.
Localitatea Câmpineanca are rata cea mai crescută de infectare, cu o valoare de 3,20, trecând astfel în scenariul roșu, urmată de Tulnici, cu o rată de 2,37, în scădere.
Localitățile cu rate de infectare peste 1 sunt Focșani, cu 1,92, în creștere, Corbița – 1,15, în creștere, Cotești – 1,23 – în creștere, Golești – 1,04, în creștere, Mărășești – 1,04, în creștere, Sl. Ciorăști – 1,00, în creștere, Vânători – 1,43 – în stagnare, Vulturu – 1,06, în creștere.
Localitățile cu rate de infectare 0 sunt: Andreiașu de Jos, Bălești, Biliești, Boghești, Broșteni, Chiojdeni, Jitia, Năruja, Negrilești, Nistorești, Paltin, Ploscuțeni, Răstoaca, Reghiu, Sl. Bradului, Spulber, Tâmboești, Vîrteșcoiu și Vintileasca”, se arată în comunicatul DSP.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.